Novisch

Hej alla glada nya studenter!

I höst börjar ditt nya liv som student i Sveriges bästa studentstad. Börja med att registrera dig till Studentlund så att du kan ta del av allt det roliga som studentlivet har att erbjuda! Därefter är det dags att välja nation.

Som Sveriges första KRAV-certifierade studentförening kan Wermlands erbjuda vällagad ekologisk mat och ett brett ölsortiment till studentvänliga priser varje onsdag och lördag. Vi har då våra pubar American pub, Greenway Pub och Pub Aperitivo öppna. Sjysst häng i vår mysiga källarlokal utlovas. Här finns ett biljardbord och ibland bjuds det på quiz, livemusik eller workshops. Under terminens tre första onsdagar och vid några utvalda tillfällen under terminen ordnar vi klubb med DJ eller liveband. På lördagar serverar vi också en vegetarisk brunch, eller Frunch som vi kallar det.

Vill du göra mer än pub-häng har vi flera olika utskott att engagera sig i. I dagsläget erbjuder vi körsång, salsa, idrottsaktiviteter, yoga och ett miljöutskott för dig som vill förbättra nationen till en ännu grönare förening! Vill du starta ett nytt utskott eller har idéer som du vill förverkliga är det alltid välkommet. Vi erbjuder stöd och är glada för nya idéer och alternativ!

Välkommen in i Wermen!

Under Boende kan du läsa mer om våra bostäder.

Kom gärna inom Wermlands under inskrivningsperioden och ta en fika med oss! Du är även välkommen att gå med i Facebookgruppen för novisher: https://www.facebook.com/groups/nypawermlandsht17/

Studentlunds registrering öppnar den 1 juli och vår expedition den 21 Augusti.

Välkommen in i wermen!

Hälsningar,

Kuratelet