Jobba på Wermlands

Att jobba på nationen är ett bra tillfälle att träffa nytt folk och är ett roligt sätt att spendera lite ledig tid. På Wermlands finns det flera olika utskott att engagera sig i och vill man jobba finns det flera alternativ att välja och vraka bland. Alla som jobbar blir inbjudna till en tackfest och får en matbiljett att använda i puben en annan dag.

Gillar du att laga mat?

Då är det köksjobbare för våra krögare som gäller för dig. Som köksjobbare hjälper du en av våra krögare att laga pubmat och ibland även sittningsmat. Ett pass börjar vid 15 och slutar vid 23 snåret, de dagar det handlar om är onsdagar och lördagar. På onsdagar tillagas mat till puben och de lördagar vi har sittningsbokningar skapas trerättersmiddagar. Såklart får du som jobbare mat under kvällen.

Har du känsla för service?

De onsdagar och lördagar vi har sittningar på Wermlands har vi en hovmästare som ansvarar för serveringen. Jobbar du för hovmästaren hjälper du till med dukning, att göra fördrink samt att servera under kvällen. Det ingår självklart mat på denna post också!

Är du nattmänniska?

Är du intresserad av att svänga ihop drinkar och servera öl? Då ska du jobba på våra pubar som håller öppet onsdagar och lördagar. Som barjobbare börjar ett pass vid 18.00 eller 19.00 och du får fika och genomgång om allt du behöver veta om kvällen. Din jobbarkväll slutar efter stängning.

Är du uppe tidigt på lördagar?

Då är vårt mysiga lördagsbrunch Frunchen något för dig. På Frunchen hjälper du vår frunchvärd med att laga pajer, baka och duka inför Frunchen. Under öppettiden står du i kassan, serverar mat och kokar kaffe. Det är ett välsmakande och trevligt sätt att spendera sin lördag.

Det krävs inga förkunskaper för att jobba hos oss. Alla är välkomna och du får reda på allt du behöver veta av våra ansvariga. Ifall du tycker detta låter intressant så är du välkommen att gå med i Facebookgrupp Jobba på Wermlands för att snabbt och lätt komma i kontakt med våra olika utskott! Du kan även skicka ett mejl till kuratelet med din kontaktinformation, så skriver vi upp dig på vår jobbarlista.

Vi ses i källaren!