Sittning

Vårt utmärkta kök och våra duktiga hovmästare erbjuder Lunds förmodligen mest prisvärda sittningar med vällagad, säsongsanpassad och till stor del lokalt producerad och ekologisk mat. En sittning är en trerättersmiddag och ett perfekt sätt att fira en födelsedag, festa med nya eller gamla kursare eller varför inte kompisgänget?

Pris: Hos oss kostar en sittning 130 kr/pers, då ingår fördrink, förrätt, huvudrätt, efterrätt och kaffe, och självklart också inträdet på våra andra aktiviteter under resten av kvällen.

Så bokar man: En sittning hos oss preliminärbokar man genom att ringa eller besöka expeditionen eller maila pqe@wermlandsnation.se och meddela vilket datum man vill boka samt hur många platser man vill ha. Detta är lämpligt att göra långt i förväg. Sittningen måste definitivbokas senast en vecka innan, och det gör man genom att lämna in en lista över gästernas namn och matpreferenser, samt genom att betala för sittningen. Detta går att sköta antingen via expeditionen eller mejlkontakt och bankgiroinbetalning. Efter detta kan man endast göra smärre förändringar.

För att kunna ge bästa möjliga service är det viktigt att alla matpreferenser anmäls till oss i rätt tid för att vi ska kunna servera en bra mat som passar alla behov.

Har du fler frågor ring expen på 046 - 211 44 20 eller maila pqe@wermlandsnation.se